Hej!
Nu har vi klivit in i den andra delen av måncykeln som startade den 26/11 och som avrundas den 26/12. Med eldelementet i förgrunden och Jupiter i en harmonisk vinkel till Uranus under perioden finns ett fokus på NYSKAPANDE, tillväxt och rörelse.
Du motiveras att vara flexibel i tanke och uttryck - beredd att (ändra det planerade schemat om så behövs) växa, utmanas och inspireras. Samtidigt är detta en period som sätter FOKUS på din egen kompassriktning här, NU och inför 2020 - i vilka sammanhang känner du dig mest bekväm och i vilka situationer upplever du att du har stagnerat?
Saturnus och Pluto två av himlavalvets giganter som möts i Stenbocken i januari 2020 ( jag kommer att berätta mer om detta tema kommande månkrönika) stödjer dig i alla processer som handlar om kliva fram på din egen scen i vardagen, utveckla den plattformen du står på och kanske axla nya uppgifter som får dig att växa, utmanas men också mogna med ansvaret.Det är med andra ord en mycket utvecklande om än intensiv tidsperiod som speglar MÖJLIGHETER för tillväxt på flera plan - därför blir det så väsentligt att ge dig själv tiden till att landa mellan olika aktiviteter och mingel - LYSSNA till det som presenteras och sortera.
Vad är viktigast för dig här och nu?
Skyttens tema som inledde denna period påminner dig om att sikta mot stjärnorna och hålla fokus på den stjärna 🌠som för dig lyser klarast. Stjärnorna är en fin metafor för ALLA de utvecklingsmöjligheter som finns i varje given situation om du önskar och VILL.
Trevlig helg!
Jeanette Wik

Lyssna till temat för den aktuella månperioden HÄR: www.instagram.com/p/B5PkBvXn466/


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Framtidens manus skriver du idag

Från idé till tydlig form - tiden är nu

Pionjäranda och nya mål