Från idé till tydlig form - tiden är nu


Med Oxens tecken som inledande tema 15/5-13/6  motiveras du att  ge ett konkret uttryck för dina  idéer i mötet med din omgivning. På ett personligt plan kan det handla om att kliva fram på scenen i sammanhang som berör arbetet eller andra viktiga kreativa samverkansprocesser i vardagen. 

Nu kan det vara hög tid att presentera ett koncept eller en verksamhetsidé som du  har arbetat för att sammanställa under våren - ibland längre tid än så. Den norra mån-noden som befinner sig i Lejonets tecken fram till november 2018 motiverar att dig verka och vara från din innersta kärna i allt som du  gör, uttrycker eller formar .

Vad längtar du allra mest efter att uttrycka - i vilka sammanhang skulle dina idéer göra mest nytta och samtidigt ge inspiration för fortsatt växande och motivation?

Ge tid till att sortera bland tingens ordning  och organisera tiden till ditt förfogande vad gäller dina aktiviteter och åtaganden på schemat.  Tiden är nu och med Oxens tema i täten kan du nu ta ut en kompassriktning som bär och ge dina idéer en tydlig form. 

© Jeanette Wik 2018

Med denna krönika avrundar jag ett decennium av lyssnar och läsarkrönikor som rör temat för den aktuella måncykeln - även tjänsten "månadshoroskopet" upphör i samband med detta. Tjänsten personliga horoskop kvarstår och det innebär att du precis som tidigare kan boka tid för rådgivning och coaching baserat på ditt eget horoskop. 

För mer information kring konsultationer, föredrag och kurser; www.jeanettewik.com 

Till sist vill jag uttrycka ett stort tack för all positiv feedback och alla mejl i samband med månkrönikorna.  Det har varit inspirerande och berikande att läsa om hur ni upplever att månadens tema avspeglas i den egna vardagen. 

Trevlig sommar / Jeanette Wik 

Lyssna till krönikan på Soundcloud:
soundcloud.com/jeanette-wik/hallbart-langsiktigt-och-jordnara

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Framtidens manus skriver du idag

Pionjäranda och nya mål