Sikta mot stjärnorna och håll fokus

Kära läsare!

Med Skyttens tecken som inledande tema 18 december - 17 januari kliver du in i en rörlig period med många bollar i luften och åtaganden på schemat inför julhelgen och det nya året. Samtidigt är det en tid som handlar om tillväxt på flera nivåer och du  motiveras nu att utveckla den plattform som du har skapat till dig själv i olika sammanhang. Det är en process som kan ske på ett inre såväl som yttre plan i form av resor, studier eller i mötet med personer som öppnar dörren för nya perspektiv och som motiverar dig fortsätta växa.

Minns att allt behöver inte ske eller färdigställas under denna måncykel och trots att tiden är mycket gynnsam för nystart kan det vara fint med en stunds återhämtning och rekreation innan du sätter igång med nya projekt. Planeten Merkurius som fortsätter sin bakåtgående färd genom Skyttens tecken fram den 23/12  påminner dig om värdet i att sakta ned vardagstempot något för att landa och bara vara - gärna på en plats och i ett sammanhang där du känner dig hemma.

Under denna måncykel avrundas en nästan 3 år lång tillväxtcykel då planeten Saturnus lämnar Skyttens tema och rör sig in i Stenbockens tecken för en lika lång vistelse (december 2017 -december 2020). En övergång - transit som för många kan spegla ett djupare skifte i perspektiv vad gäller riktning för olika projekt och processer i vardagen.


På ett generellt plan kan rörelsen spegla en period för omorganisation - en tid då du har möjlighet att starta på nytt och skapa nya hållbara strukturer för ditt företagande, dina arbetsuppgifter och tjänande eller för dina studier. I vilken omfattning du väljer att förändra och omorganisera beror såklart på  ditt personliga horoskop och hur dina ambitioner och drömmar om framtiden ser ut.

Stenbockens tema betonar vikten av att kliva fram på din egen scen i livet, ta ett större ansvar för dina göranden och för din riktning genom vardagen. Det gör den kommande 3 års perioden till en spännande tid som stödjer dig i alla processer som handlar om att mogna och bli verkligt närvarande i det du väljer att göra, skapa och forma

Snart står också ett nytt år i dörren med nya vägval runt hörnet och möjligheter att växa, engageras och inspireras. Skyttens tema som inleder den aktuella måncykeln den 18/12 påminner dig om att om att hålla fötterna på jorden när du siktar mot stjärnorna och fokusera på den stjärna som för dig lyser klarast.

Ge dig tid att landa, lyssna, möta, integrera och ställ sedan in din kompassriktning.
Allt är nu!

Önskar dig en fin måncykel och på återseende igen under 2018.
Jeanette Wik

© Ett rum för astrologi 2017

                                                                        

Vad händer i ditt eget stjärntecken under den aktuella måncykeln ? 
Här kan du beställa månadshoroskopet för perioden. . https://www.jeanettewik.com/butiken/

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Framtidens manus skriver du idag

Från idé till tydlig form - tiden är nu

Pionjäranda och nya mål