Bygg långsiktigt och hållbart


Kära läsare!

Då var det dags för ett nytt år att ta scenen - ett år som i hög grad präglas av planeten Saturnus skifte från Skytten till Stenbocken och Uranus skifte från Väduren till Oxen. Dessa större och mer långsiktiga transiter speglar en möjlighet att omorganisera strukturer, vanor som har stagnerat och kasta loss från ramar, attityder och mönster som inte längre ger dig plats att växa.

På ett personligt plan kan det omfatta möjligheten att starta på nytt - skapa nya rutiner kring arbetsuppgifter, företagande eller studier. Allt beror så klart på var du befinner dig på din resa genom vardagen och hur din egen horoskopkarta ser ut - men nu kan det vara dags att i större utsträckning kliva fram på din egen scen i livet, ta ett medvetet ansvar för dig själv och dina egna behov av tillväxt och inspiration i vardagen.

Detta kan konkret innebära en del prioriteringar vad gäller tiden till förfogande för olika åtaganden idag och några nej tack för att med hjärtat kunna svara ja självklart när rätt projekt och tillfälle att växa presenteras. Det är spännande som alltid med ett nytt år och nu med det tydliga inslaget av jordelementet påminns du om värdet i att bygga långsiktigt, funktionellt och hållbart i det mesta du gör, skapar eller formar. 

Så starta det nya året med att landa och ställ sedan in din kompassriktning - året 2018 presenterar ett gyllene tillfälle att bygga hållbara övergångar mellan olika rum i vardagen - broar som förenar gårdagens erfarenheter med morgondagens möjligheter. 

Allt är nu!

 © Jeanette Wik 

Läs den senaste krönikan om den  aktuella måncykeln som pågår under perioden 18/12-17/1 här: https://ljusspridarna.org/artiklar/astrologiska-prognoser/ 

I vinternumret av Inspire din hälsoguide för kropp, sinne och själ kan du läsa mer om det kommande året 2018.  Ute i butik nu:

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pionjäranda och nya mål

Nymåne krönikorna upphör