Från klarhet till klarhet

Begreppet att nå klarhet löper som en röd tråd genom hela den aktuella måncykeln som pågår under perioden 19 oktober - 18 november. Med Vågens tecken som inledande tema motiveras du att skapa balans mellan olika rum i vardagen och tillvaron - landa på en plats och i ett sammanhang där du upplever att det finns utrymme att fortsätta växa, röras och inspireras.

Avslut och nystart
Det är spännande som alltid med en ny mån-period och denna gång kan du se Uranus principen inleda cykeln i en dynamisk vinkel till solens resa genom Vågens tecken. En utmaning som motiverar dig att våga kasta loss från strukturer och attityder som stagnerat för att skapa något nytt - på egen hand och tillsammans.

På ett personligt plan kan detta innebära både avslut och nystart - allt beror på var du befinner oss på din resa genom vardagen. Den främsta utmaningen under den första delen av måncykeln 19 oktober-4 november handlar mest om att inte ha för bråttom vid viktiga vägval, större avtalsprocesser och samverkansdialoger som behöver få tid att mogna för att bära frukt.

Aha-upplevelser som befriar 

Allt är nu och framtidens manus skriver du alltid idag - minns att du befinner dig i en tid av snabba kast som speglas genom den kreativa Uranus principens resa i Väduren. Aha -upplevelser och nya insikter presenteras i snabb takt - något som kan skaka om men också befria hjärta och sinne.Din inre kompass visar vägen 

Ta ett steg i taget och håll fokus på din egen inre kompass och målbild - tillåt dig själv att vara centrerad mitt i en pågående rörelse eller förändringsprocess. För trots att du kanske har väntat på ett komma igång med olika projekt och samverkansprocesser så kan det kännas som att allt går fort och av bara farten när  du väl klivit på tåget i riktning mot dina visioner, drömmar och uppsatta mål.

Nu motiveras du att prioritera och omorganisera din tid till förfogande vad gäller olika åtaganden och sociala evenemang för att ge utrymme till det som det som du verkligen vill skapa eller färdigställa under det kommande Jupiter-året. Ett år som startade med planetens resa in i Skorpionens tecken oktober 2017 och avrundas i november 2018.

Så vilka idéer väntar på att få en form och vilka samarbeten väntar på att inledas? Med vågens tema i förgrunden rör du dig nu in i en spännande tid av samverkansprocesser och nya överenskommelser som stödjer utveckling och hållbarhet för alla involverade parter. Var lyhörd och beredd att motiveras och att inspireras i mötet med nya idéer och sammanhang.

Allt är nu /
© Jeanette WikVad händer i ditt eget stjärntecken under perioden? Vilka frågeställningar och tillväxtmöjligheter ser ut att hamna i centrum? Här kan du beställa ditt månadshoroskop för den aktuella måncykeln. https://www.jeanettewik.com/butiken/

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Framtidens manus skriver du idag

Från idé till tydlig form - tiden är nu

Pionjäranda och nya mål