Nya rutiner och en ny start


Med Jungfruns tecken som inledande tema 20 september- 19 oktober motiveras du att hålla fokus på det finstilta i olika sammanhang och verksamhetsprocesser. Det är en rörlig tid och på många sätt intensiv -planeten Jupiter som rör sig in i Skorpionens tecken efter en 1 år lång vistelse i Vågen motiverar dig att avrunda en tillväxtcykel som varit i fokus det senaste året för att kunna ge plats till en ny utvecklingsfas som tar sin början i oktober.

Det är spännande som alltid med ett skifte i perspektiv och utmaningen denna mån-period handlar främst om att finna och skapa den värdefulla balansen mellan aktivitet och vila. Med många bollar i luften och åtaganden som väntar kan ett välfungerande vardagsschema schema ge dig möjlighet att sortera och agera i enhet med hjärta och sinne mitt en pågående förändringsprocess.Planeten Saturnus i en dynamisk vinkel till Merkurius, Venus, Mars och Chiron under mån-perioden speglar en möjlighet att skynda i ett lugnare tempo genom en pågående förändring. Det vill säga "hinna landa " och tänka igenom pågående projekt mellan varven av omorganisation och nystartsprocesser. Minns att en eventuell "försening" kan öppna dörren för nya potentiella lösningar och samarbeten som inte ens var möjliga alternativ tidigare.

Så ge tid till reflektion -måncykeln 20/9-19/10  är gynnsam för urskiljning i alla frågor som rör din egen resa genom vardagen. Det kan handla om viktiga detaljer i en överenskommelse, en verksamhetsdialog eller om att ta upp tråden igen vad gäller studier, nya vanor och rutiner som rör din helhetshälsa och som stödjer kropp och knopp. Minns att Jungfruns tema ofta kopplas samman med hälsa och arbetsrelaterade processer. 

Den dynamiska dansen mellan Jupiter och Uranus som pågått sedan december 2016 avrundas under den första delen av måncykeln (20/9-30/9 )och du kan nu börja se tydliga resultat av en tidigare satsning eller utfört arbete. Jupiter som under denna måncykel fortsätter sin resa in  i Skorpionens tecken (oktober 17 - november 18 ) speglar en möjlighet att landa  i en ny roll vad gäller arbete, studier och officiella åtaganden eller helt enkelt på en ny plats i mötet med dig själv beroende på din personliga resa genom vardagen. 

På vilket sätt vill du fortsätta utveckla den plattform som du har i olika sammanhang?

Det är en fin tid för allt brobyggande samarbete, gemensamt ansvar och gemensamma projekt och till sist för nya goda överenskommelser - ge dig därför tid till möten som berikar hjärta och sinne. Det är i din egen vardag som du växer som mest - tillåt dig att inspireras, landa, sortera och ge plats till dina idéer och drömmar att formas.

I nuet skriver du framtidens manus.

Önskar dig en fin måncykel!
©Jeanette Wik


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Framtidens manus skriver du idag

Från idé till tydlig form - tiden är nu

Pionjäranda och nya mål