Vilka detaljer gör all skillnad?


Planeten Merkurius på en retrograd färd 13/8- 5/9 från Jungfrun till Lejonets tecken speglar en fin tid för centrering och fokus. Nu handlar det om att gå till kärnan i olika processer och projekt för att sortera, omvandla, sammanställa och bereda plats för en nystart eller omstart.

Det finstilta och de små tingens ordning i vardagen har hög prioritet. Den till synes bakåtgående resan genom jord och eldelementet ger dig möjlighet att skapa urskiljning i viktiga frågeställningar som rör din egen vardag, ditt välmående, ditt arbete och till sist hjärtats väsentligheter. 

Vilka detaljer i en pågående process, en dialog eller ett kreativt projekt kan komma att göra skillnad för hur du upplever ett resultat? Ge tid till reflektion mellan varven av aktiviteter - landa på platsen du befinner dig, känn efter, sortera och ställa in kompassen. 

Allt är nu!
© Jeanette Wik

I höst är det åter dags för ett besök till Norrbotten - jag träffas för konsultationer i Haparanda och Piteå under perioden 25 september - 5 oktober. För mer information och bokning: https://www.jeanettewik.com/kalender/

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Framtidens manus skriver du idag

Från idé till tydlig form - tiden är nu

Pionjäranda och nya mål