Centrera dina ideér

Solförmörkelsen som sammanfaller med nymånen sätter sin prägel på den aktuella måncykeln 21/8-20/9 - nu handlar det om att ge dina idéer och drömmar en tydlig form samtidigt som du påminns om att ge tid till det finstilta innan du kliver in i en ny grupp, ett nytt sammanhang eller påbörjar en ny resa. Planeten Merkurius i en retrograd rörelse från jungfruns till lejonets tecken 13/8-5/9 förstärker vikten av detaljerna som gör skillnad- så ge dig tid att landa mellan varven av aktiviteter för att betrakta din egen inre kompass genom vardagen.


Centrera dina idéer och tillåt dig att vara engagerad, lyhörd och närvarande - i nuet skriver du framtidens manus. Överensstämmer dina tankar och visioner om växande och inspiration med riktningen på kompassen?

Beroende på svaret kan du nu välja att bygga vidare på den plattform du redan har eller välja att göra förändringar som speglar din innersta idé om tillväxt idag. Minns att gårdagen tillhör det förflutna och framtidens manus skriver du på idag. Så vad längtar du mest efter att skapa och forma? Solförmörkelsen som inleder den aktuella måncykeln 21/8 speglar en möjlighet att gå till kärnan i olika frågeställningar - komma till insikt om något, landa i en större förståelse om en process eller helt enkelt komma fram till nya kreativa lösningar som stödjer dig och din nästa i en förändringsprocess.

Tiden är nu och på ett personligt plan kan det även innebära en möjlighet att kliva fram på scenen i olika gruppsammanhang - presentera dina idéer i ett nytt forum eller på ett nytt sätt och  i en ny form, något som givetvis varierar i uttryck och omfattning beroende på hur det personliga horoskopet ser ut. Våga vara flexibel, låt hjärtat vara med, var beredd att växa och vidga ditt perspektiv- scenen är din.

Önskar dig en fin måncykel!
© Jeanette WikVad händer i ditt eget stjärntecken under perioden? Vilka frågeställningar och tillväxtmöjligheter ser ut att hamna i centrum? Här kan du beställa ditt månadshoroskop för den aktuella måncykeln. https://www.jeanettewik.com/butiken/

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Framtidens manus skriver du idag

Från idé till tydlig form - tiden är nu

Pionjäranda och nya mål