Var lyhörd och ge utrymme till möten

Med Tvillingarnas tecken som inledande tema denna måncykel 25/5-24/6 motiveras vi att vara flexibla i tanke och uttryck i mötet med vardagen och vår omgivning. Den röda tråden för perioden är kommunikation och vi inspireras att tala klarspråk - ge uttryck för våra idéer och tankar samtidigt som vi behöver vara lyhörda och lyssna till det som presenteras framför oss. Det är en tid för rörelse och att våga gå lite utanför den etablerade komfortzonen av rutiner, attityder och vanor för att fortsätta lära och växa.

Planeten Venus på en samtidig resa genom sista dekaden i Väduren inleder denna mån-period genom att föra med sig några överraskande turer vad gäller försommarens planerade schema och aktiviteter. Nu kan det presenteras nya möjligheter att utveckla en idé, en verksamhetsdialog eller ett projekt som väntat på att få en tydlig form - att kasta loss från rutiner och attityder som stagnerat för utforska nya ämnesområden, platser och perspektiv.

Tidsperioden kan upplevas något intensiv. Med många bollar i luften och projekt på skrivbordet, i huset eller trädgården kan det vara värdefullt att få ordning på timmarna till förfogande. Så ge dig själv möjligheten att landa mellan olika aktiviteter och åtaganden. Vad längtar du allra mest efter att göra och forma just nu? Håll fokus på det som är mest väsentligt i varje given situation och ställ in kompassen.

Planeten Merkurius som reser genom jordelementet och Oxens tecken under den första delen av måncykeln stödjer dig i alla områden som handlar om att knyta samman olika delar av ett verksamhetsprojekt- färdigställa olika delmoment av en resa, ett samarbete eller en ombyggnation för att skapa utrymme för ny tillväxt. Ha tålamod och urskiljning. Det är en fin tid för utveckling och det är i mötet med din egen vardag , nya idéer och koncept som du växer som allra mest. Var öppen och lyhörd - tillåt dig att inspireras, engageras och motiveras.

I nuet skriver du framtiden manus.

Önskar dig en fin måncykel!
Jeanette WikVill du veta mer om vad som pågår i din del av zodiaken och just ditt stjärntecken?
Beställ ett månadshoroskop på Mp3 ljudfil via https://www.jeanettewik.com/butiken/

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Framtidens manus skriver du idag

Från idé till tydlig form - tiden är nu

Pionjäranda och nya mål