Landa, sortera och utvärdera

Den andra delen av måncykeln har startat (12/3 - 28/3) och fortsätter att motivera oss till förändring, rörelse och olika avslutande processer. Med månen på genomresa i vatten elementet Skorpionen 15-18 mars inspireras vi att gå till kärnan i olika situationer, frågeställningar och projekt som väntar på att färdigställas eller inledas. Det är en period på några dagar som är mycket gynnsam för alla slags ombyggnationer eller nyskapande projekt som kan tänkas ta plats i vardagen - men för att nå de resultat vi önskar behöver vi ge tiden till sortera, granska och utvärdera mellan varven av aktiviteter och åtaganden. 

Med Skorpionens tema i förgrunden handlar det främst om fokus, närvaro och engagemang - så vad väntar på att färdigställas eller inledas? Ett samarbete, ett projekt, en ombyggnation, en resa eller en samverkansprocess? Knyt samman lösa trådar till en helhet,avrunda det som tillhör gårdagen och vänd blicken till de processer och dialoger som du önskar utveckla idag. 


Önskar dig en fortsatt fin måncykel.
© Jeanette Wik

För mer astrologi just nu:
Läs den aktuella krönikan utan kostnad på https://www.jeanettewik.com/blogg/ eller på Ljusspridarnas webbportal: ljusspridarna.org/artiklar/astrologiska-prognoser/

Lyssna till månadens tema på: https://soundcloud.com/jeanette-wik

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Framtidens manus skriver du idag

Från idé till tydlig form - tiden är nu

Pionjäranda och nya mål