Bygg hållbart och rättvist

Kära läsare! 

Grupprelaterade processer och gemensamma projekt intar scenen när Vattumannens tema inleder den aktuella måncykeln som startar 28/1 och avrundas den 26/2 i Fiskarnas tecken. Nu motiveras vi att arbeta med teamkänsla för att nå egna såväl som gemensamma mål samtidigt som vi lyfter fram och ger plats för den enskilda individens erfarenheter, drömmar och ideal.


Det handlar om en växelverkan med andra ord där vi ger plats till varandra att verka och vara utifrån vår innersta idé om växande samtidigt som vi stödjer och bekräftar varandras tillväxt. Ingen människa är en ensam ö och nu rör vi oss in i den första av två mån-perioder Vattumannens och Fiskarnas tecken som kommer att betona  värdet av samverkan, team och lagarbete.

Nu har vi möjlighet att att bygga broar som bär oss in i den framtid vi drömmer om att skapa - för detta brobyggande kan vi behöva tid att sortera vilka hörnstenar som är nödvändiga för ett hållbart slutresultat.Planeten Uranus och Saturnus involverade i en harmonisk dans under perioden december 2016 - oktober 2018 stödjer oss i alla dialoger och processer som handlar om att forma verksamhets strukturer som är rättvisa, etiskt hållbara och långsiktiga. 


För att dessa arketyper och giganter ska kunna verka som bäst på alla plan även sett i ett större samhällsperspektiv fungerar inga genvägar - om något ska bli hållbart över tid oavsett vad det gäller behöver vi vara klara och tydliga med vad vi vill åstadkomma. En skopa ödmjukhet och sunt förnuft såväl som en god vilja att lära från gårdagens erfarenheter tar oss en bit på vägen  - från den utgångspunkten kan vi med ökad insikt sätta upp mål för den framtid vi vill forma idag. 
När Mars rör sig in i Vädurens tecken den 28/1 åtföljd av Venus den 3/2 har vi möjlighet att blåsa eld i vår inre pionjär som motiverar oss att ta ut svängarna, våga kasta loss från stagnerade strukturer och bege oss iväg  på nya upptåg i tillvaron. Planeterna Mars, Venus och Uranus samtidiga närvaro i Vädurens tecken öppnar dörren för nya kreativa processer och projekt inom flera områden av livet. Har vi burit på en idé som inte har fått en konkret form är detta en period som ger oss en extra skjuts att komma igång och agera i enhet med våra drömmar.


Vi får dock minnas att föreningen mellan luft och eld denna period tidvis kan skapa heta debatter och diskussioner vad gäller viktiga sakfrågor. Tillåt dig att vara närvarande utan att tappa fokus på kärnan i varje given situation. Om du är beredd att släppa onödig prestige och rikta blicken till det som går att förändra och förbättra idag öppnas dörren för nya infallsvinklar och lösningar som både överraskar och motiverar.


Vila i ditt förnuft och låt hjärtat vara med när du formar dina idéer och visioner för framtiden. Allt är möjligt och allt är nu  - minns att till sist är det oftast utanför dina egna inrutade tankespår och för länge sedan etablerade sanningar som den största resan sker. Tillåt dig att utmanas såväl som inspireras. I mötet med din nästa växer du i medvetenhet.och närvaro om vem du själv är och vad du kan skapa - självständigt och gemensamt. 

Med kärlek 
© Jeanette Wik 2017
Lyssna till ditt månadshoroskop eller ge ett horoskop i present till en vän som fyller år. Varje månad kan du nu beställa ett månadshoroskop på ljudfil för ditt eget stjärntecken. Vilka kreativa utmaningar och möjligheter är i fokus under den aktuella perioden? Mer information om astrologi och månadens horoskop finns på:  http://www.jeanettewik.com/butiken/

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Framtidens manus skriver du idag

Från idé till tydlig form - tiden är nu

Pionjäranda och nya mål