Framtidens manus skrivs idag

Året 2017 ger dig möjlighet att släppa taget om gamla mönster och attityder kring ägande och gemensamma resurser. Planeten Saturnus genom Skyttens tecken i en harmonisk vinkel till Uranus genom Väduren speglar en tidsperiod där vi kan bygga broar mellan gårdagens erfarenheter inom olika områden och framtidens tillväxtpotential.

Utmaningen under året handlar främst om att skapa förutsättningar för att hålla balansen i en tid av omfattande rörelse och förändring - som är allas vår tid just nu sett i ett större samhällsperspektiv såväl som till våra egna vardagsaktiviteter och åtaganden. Medkänsla, glädje och kreativitet är väsentliga nycklar på vägen genom året och tiden är gynnsam för att samarbete som förenar till synes olika ämnesområden och sidor av tillvaron.

Planeten Uranus som fortsätter att resa genom Vädurens tecken påminner oss om att " allt är möjligt och allt är nu"  - så låt hjärtat vara med, vila i ditt förnuft och bygg broar som du själv och din omgivning kan ta del av och växa med. Mer om det astrologiska året 2017 och annan inspirerande läsning finner du i det senaste numret av Inspiretidningen som finns ute i butik nu. 

Allt gott och på återseende i etern den 29 december då Stenbockens tema inleder nästa måncykel.
© Jeanette Wik 2016 


Julklappstips!
Prenumerera på ditt månadshoroskop eller ge ett horoskop i julklapp till någon du tycker om. Varje månad kan du nu beställa ett månadshoroskop på ljudfil för ditt eget stjärntecken. Vilka kreativa utmaningar och möjligheter är i fokus under den aktuella perioden? Mer information om astrologi, horoskop och möjligheten att prenumerera finns på  http://www.jeanettewik.com/butiken/


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Framtidens manus skriver du idag

Från idé till tydlig form - tiden är nu

Pionjäranda och nya mål