Släpp taget om gårdagen

Med vatten elementet Skorpionen som inledande tecken denna måncykel 30 oktober - 29 november motiveras vi att gå till kärnan i olika situationer, frågeställningar och projekt som kräver vår närvaro och engagemang. Det är en tidsperiod som är gynnsam för alla slags ombyggnationer och förändringsprocesser som kan tänkas ta plats i vardagen.

Allt behöver dock inte bli färdigställt under denna måncykel - det finns tid att låta den harmoniska vinkeln mellan Saturnus och Uranus genom eldelementet ( november 2016 - oktober 2018) att stödja dig i alla överenskommelser och projekt där det handlar om att utveckla något som ska vara både hållbart och långsiktigt.

Ge tid till reflektion och bygg broar mellan gårdagens erfarenheter och framtidens möjligheter. I nuet finns potentialen att skapa nytt, omvandla och förnya.

För mer astrologi just nu läs krönikan på www.jeanettewik.com

Önskar dig en fin månperiod!
2016 © Jeanette Wik
Vad händer i ditt eget stjärntecken under perioden 30 oktober - 29 november  ? Vilka tillväxtmöjligheter och områden är i fokus ? På hemsidan kan du beställa och ladda ned månadshoroskopet på ljudfil för ditt personliga stjärntecken. Mer information finns här: http://www.jeanettewik.com/butiken/ 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Framtidens manus skriver du idag

Från idé till tydlig form - tiden är nu

Pionjäranda och nya mål