Bygg broar som förenar

Med Vågens tecken som inledande tema 1/10 -30/10 motiveras vi att skapa jämvikt och balans mellan olika rum i vardagen och tillvaron.  Det är en fin tid för samarbete och samverkansprocesser där vi bygger broar som förenar ämnesområden, platser och perspektiv. I fokus nu hamnar vår dialog med vänner, grannar, medarbetare eller familjemedlemmar. På ett personligt plan handlar det ofta om att våga se vår nästa som han eller hon är - inte som vi förväntar oss och vill att denna person ska vara. 

Varje möte och dialog presenterar alltid ett tillfälle att växa i insikt om oss själva och nu förstärks möjligheten att betrakta våra egna attityder i ett nytt ljus eller från en ny vinkel. Hur ser våra egna förväntningar angående omgivningen ut , vad förväntar vi av oss själva i varje situation och vad baseras dessa förväntningar på?  Zodiakens innovatör planeten Uranus som befinner sig i en kreativ men dynamisk vinkel till Vågens tema överraskar oss med frigörande aha upplevelser och nya själv insikter som skapar större rörelsefrihet i tanke och uttryck.

Tempot för perioden ser ut att öka och vi kan känna det nödvändigt att flytta och skriva om några punkter på det planerade schemat för att kunna fokusera på det vi verkligen vill göra eller sammanställa. Men minns att det är precis så hjärtligt rörigt och rörligt som det brukar vara när vår inre Uranus arketyp är med i leken och vardagen. Trots att vi kanske har väntat på ett genombrott vad gäller ett gemensamt projekt, en dialog, en verksamhet eller en avtalsprocess så upplever många av oss att det går av bara farten  (och det går fort) när vi väl har kommit igång.

Nu motiveras vi att ha tillit till vår egen förmåga att skapa nytt och gärna lite utanför den tidigare komfortzonen av vanor och rutiner -  allt för att fortsätta växa och inspireras i mötet med nya situationer, platser och tankegångar. Med Vågens tema i förgrunden växlar vi perspektiv från "jag till vi" och fokuserar på det vi kan skapa, bygga och forma tillsammans. Allt är ett och allt är nu - Neptunus i Fiskarna 2011-2026. 

Önskar er en fin måncykel!
2016© Jeanette Wik                                                             
Vad händer i ditt eget stjärntecken under perioden 1 oktober - 30 oktober ? Vilka tillväxtmöjligheter och områden är i fokus ? På hemsidan kan du beställa och ladda ned månadshoroskopet på ljudfil för ditt personliga stjärntecken. Mer information finns här: http://www.jeanettewik.com/butiken/             


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Framtidens manus skriver du idag

Från idé till tydlig form - tiden är nu

Pionjäranda och nya mål