Värdefulla insikter

Den aktuella måncykeln med Jungfruns tecken som inledande tema 1/9 -1/10 
motiverar oss att skapa ett fungerande vardagsschema inför höstens aktiviteter och åtaganden. Tidsperioden är gynnsam för att sortera, organisera och städa ut element ur huset som inte längre får plats eller speglar vår idé om växande idag.Planeten Saturnus resa genom Skytten i en dynamiska vinkel till nymånen i  Jungfruns tecken saktar ned takten och hjälper oss att färdas genom olika processer och projekt i ett lugnare tempo. När vi låter oss själva landa i ett pågående arbete eller en dialog till vår nästa blir det enklare att skapa urskiljning i viktiga frågeställningar.


Planeten Jupiter som nu rör sig in i Vågens tecken under perioden september 2016 - oktober 2017 speglar ett gyllene tillfälle att skapa jämvikt och balans mellan olika sidor och kvalitéer i vardagen. Det kan handla om att förena olika delar och aspekter av en
verksamhetsprocess eller kanske välja att bygga en bro - en syntes mellan våra egna
livsrum i tillvaron. Frågeställningar som berör avtal, kontrakt och överenskommelser kan bli aktuella och vi motiveras att finna lösningar och mötespunkter som alla parter kan växa med.

Men detta innebär kanske också en kompromiss av något slag, att välja bort något, tacka nej till uppdrag för att kunna ge plats till något nytt att formas eller byggas. Oavsett vad som är aktuellt för dig  så är tiden gynnsam för samarbete.Det är en fin period att landa i din egen vardag ,dess kreativa processer och arbetsuppgifter. Sortera och få ordning på papper och det finstilta i tillvaron. Fokusera på detaljerna som gör skillnad på sikt och som är väsentliga för dig i ett längre perspektiv. 

Planeten Merkurius i en retrograd rörelse ( till synes bakåtgående resa) under perioden 30/8 -22/9 speglar en ny möjlighet att organisera ditt höstschema så att det ger dig utrymme att växla mellan arbete, fritid och behovet av egen tid. Perioden är gynnsam för att starta på nytt och skapa nya goda vanor, rutiner för kropp,sinne och själ som stödjer helheten i varje situation och sammanhang.


Önskar dig en fin måncykel!
Jeanette Wik

2016 © Ett rum för AstrologiVad händer i ditt eget stjärntecken under perioden 1 september - 1 oktober ? Vilka tillväxtmöjligheter och områden är i fokus ? På hemsidan kan du beställa och ladda ned månadshoroskopet på ljudfil för ditt personliga stjärntecken. Mer information finns här: http://www.jeanettewik.com/butiken/                

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Framtidens manus skriver du idag

Från idé till tydlig form - tiden är nu

Pionjäranda och nya mål