Nymåne i Lejonets tecken

Kära läsare!
Den aktuella måncykeln med Lejonets tema som inledande energi 2/8 - 1/9 motiverar oss att manifestera och ge form till våra kreativa idéer i mötet med omvärlden. Med stöd från Zodiakens formgivare Saturnus ( genom Skytten) och upptäckare Uranus ( genom Väduren) kan vi välja att skapa och bygga nytt i en snabbare takt än tidigare. Samtidigt påminns vi om värdet av det finstilta i olika processer och kontrakt - vilka detaljer kommer på sikt att göra skillnad för helhetsperspektivet. Aha upplevelserna avlöser varandra och vi manas att vara flexibla och beredda att förändra till förmån för hjärtats impuls om tillväxt här och nu.

Långsiktigt perspektiv

Det är spännande som alltid med en ny måncykel och denna period ger oss möjlighet att spegla både eld och jordelementet på nära håll, inom oss såväl som i mötet med vardagens bestyr och åtaganden. Fram till mitten av augusti kan vi fortfarande uppleva att vissa processer tar mer tid på sig att manifesteras än vi själva skulle önska. Vi påminns om värdet av tålamod och tillit till att mindre förseningar kan vara precis vad vi behöver för att hinna med att reflektera och sortera bland inkommande post, information och höstens presenterade aktiviteter. Allt vi bär närmast hjärtat i form av idéer och planer behöver inte bli klart under denna måncykel - nu är det mer väsentligt att vi lägger plattformen väl till det nya huset, ett nytt kreativt projekt eller basen för en verksamhetsprocess. 
Tala klarspråk
Tidsperioden är dock som helhet gynnsam för att inleda en ny tillväxtcykel i olika sammanhang - kanske väljer du nu att påbörja ett nytt samarbete, starta ett nytt projekt eller helt enkelt fortsätta att bygga såväl som utveckla en grund och bas som redan finns. Det är en mycket kreativ period som motiverar dig att i de flesta situationer tala klarspråk -
ett språk där förnuftet får guida och ge goda råd men där den sista väsentliga återkopplingen bör komma från ditt innersta centrum - hjärtat.

Bygg broar
Ge dig själv tiden och utrymmet att centrera dina idéer, låt dessa följa en naturlig tillväxtprocess och bygg broar som fler kan ta del av. Lyssna och reflektera över de alternativ som presenteras framför dig - skapa urskiljning i olika frågeställningar. Vad är mest väsentligt för dig i sammanhanget, situationen eller verksamhetsprocessen? Vad längtar du allra mest efter att forma, uttrycka och manifestera? 

Allt är möjligt och allt är nu ( Uranus i Väduren 2011-2019)
 

Önskar dig en fin måncykel! 
2016 © Jeanette Wik 


Vad händer i ditt eget stjärntecken under perioden 2 augusti - 1 september ? Vilka tillväxtmöjligheter och områden är i fokus ? På hemsidan kan du beställa och ladda ned månadshoroskopet på ljudfil för ditt personliga stjärntecken. Mer information finns här: http://www.jeanettewik.com/butiken/                              

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Framtidens manus skriver du idag

Från idé till tydlig form - tiden är nu

Pionjäranda och nya mål