Öppen och klar kommunikation

Den aktuella måncykeln som inleds med  Tvillingarnas tema den 5 juni – 4 juli motiverar oss att vara anpassningsbara och flexibla i tanke och uttryck. Det är en rörlig period som inspirerar oss att växa och anta nya kreativa utmaningar i mötet med vår vardag och omgivning. Men med många bollar i luften och projekt på skrivbordet, huset eller på gården motiveras vi att prioritera och sätta sunda gränser för hur mycket tid vi har över till varje åtagande eller uppgift.

Planeten Saturnus på en samtida resa genom Skyttens tecken och i en retrograd rörelse – till synes bakåtgående färd påminner oss om värdet av tålamod med processer och dialoger som behöver tid att mogna innan de kan bära frukt. Vi motiveras att våga skynda långsamt genom olika projekt och överenskommelser som behöver vår närvaro och vårt engagemang för att kunna fortsätta utvecklas och formas.

Samtidigt behöver vi vara medvetna om att vi befinner oss i en rörlig tidsperiod och det är långt ifrån alla projekt som kräver tid. Vissa processer och dialoger rör sig i en så snabb takt och vi kan ha svårt att få vardagsschemat att räcka till allt som vi vill möta, göra, skapa eller uttrycka. Så nu handlar det om att vara flexibel och kunna växla mellan snabba processer och långsamma projekt som behöver tid och planering för att fungera praktiskt och fylla ett syfte.

Prioritera hjärtas väsentligheter och tillåt dig att vara en elev oavsett kronologisk ålder. Tala klarspråk och bygg broar som förenar och inspirerar – i mötet med nya situationer, platser och erfarenheter växer du i medvetenhet och närvaro. Periodens ledord är ” öppen och klar kommunikation” som präglas av lekfullhet, inspiration, kärlek, medkänsla och kreativitet. Allt är möjligt och allt är nu.

Jeanette Wik © Ett rum för Astrologi 2016


Vad händer i ditt personliga stjärntecken under den aktuella måncykeln 5 juni - 4 juli ? Vilka planetinfluenser och aktiva transiter är i fokus? Nu kan du köpa och ladda ned ditt månadshoroskop på ljudfil  här: www.jeanettewik.com/butiken/

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Framtidens manus skriver du idag

Från idé till tydlig form - tiden är nu

Pionjäranda och nya mål