Ett projekt i taget

Nu har vi klivit in i den andra delen av måncykeln (22 april - 6 maj )med fullmåne i Oxen-Skorpionens tecken Mötet är dynamiskt och motiverar oss att gå till kärnan i olika frågeställningar som berör gemensamma projekt, åtaganden och engagemang. Gamla frågeställningar som fortfarande söker ett svar kan komma upp till bordet för diskussion i en förhoppning om att finna lösningar som berikar alla parter i processen. 

Med jordelementet Oxen i förgrunden motiveras vi att kliva fram och ta ställning för våra åsikter samtidigt som vi manas att vara lyhörda till nyanserna i dialogen med vår nästa. Om våra nya eller gamla idéer ska bära frukt kan vi behöva ge oss själva tid och utrymme att reflektera över viktiga delmål och steg i en samarbetsprocess, ombyggnation eller en verksamhet under utveckling. 

Planeten Merkurius på resa genom Oxens tecken under perioden 6/4 -12/6 hjälper oss att att färdigställa en sak i sänder, ett projekt i taget och att göra det med full närvaro och engagemang. Ha tålamod med processer som tar tid och ge utrymme till introspektion
under eken ( som Walt Disneys Ferdinand) - i mötet med våra känslor växer vi i medvetenhet om vad som är mest väsentligt att svara till i varje situation.

Önskar er en fortsatt fin månperiod. 
Jeanette Wik
© Ett rum för Astrologi 2016

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Framtidens manus skriver du idag

Från idé till tydlig form - tiden är nu

Pionjäranda och nya mål