Avsluta och starta nytt

Hej kära läsare!

Med fiskarnas tecken som inledande tema denna måncykel 9 mars - 7 april påminns vi om att livet är en rörelse och förändring är det enda som är konstant. Det är en spännande och kreativ period som ger oss möjlighet att släppa taget om gårdagen för att vända blicken till den framtid som vi vill vara med att skapa här och nu. På ett personligt plan handlar det ofta om att avrunda olika projekt, avtal och verksamhetsprocesser innan vi tar ut en ny kompassriktning eller startar en ny tillväxtcykel.

Solförmörkelsen som sker i samband med nymånen öppnar dörren för ett skifte i perspektiv vad gäller aktuella frågeställningar i vardagen. Vi motiveras att gå till kärnan för svaren vi söker och att våga känna det som finns att känna i varje given situation. I mötet med våra känslor växer vi i medvetenhet och närvaro om vad som är mest väsentligt att svara till och ta ansvar för. Planeten Neptunus, tecknets regent på resa genom sitt eget tecken fiskarna inspirerar oss att reflektera över våra drömmar, sanna ideal och mål. 
Vad har vi lärt oss av gårdagen och hur kan vi omvandla våra lärdomar till något som vi kan ha nytta av i morgon? Perioden som är gynnsam för expansion och tillväxt i flera olika sammanhang ger oss möjlighet att kliva utanför komfortzonen av mönster och rutiner för att fortsätta växa och lära. Det gäller dock att inte splittra upp sig på allt för många åtaganden och projekt samtidigt. Med ett flertal planeter på genomresa i stjärntecken med rörlig kvalitet har vi som oftast många bollar i luften och ett fulltecknat vardagsschema.

Ge dig tid och utrymme att landa och reflektera över aktuella frågeställningar, pågående projekt och verksamhetsprocesser. Avrunda det som väntar på att sammanställas och ge sedan plats för morgondagens idr och visioner att formas. Vad längtar du mest efter att skapa, utveckla, uttrycka och i vilket sammanhang?

Önskar dig en fin måncykel. 
© Jeanette WikVad händer i  ditt eget stjärntecken under den aktuella måncykeln? Vilka planetinfluenser och aktiva transiter är i fokus? Nu kan du köpa och ladda ned ditt månadshoroskop här: www.jeanettewik.com/butiken/ 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Framtidens manus skriver du idag

Från idé till tydlig form - tiden är nu

Pionjäranda och nya mål