Självständigt och tillsammans

Hej kära läsare!

Nu kliver vi in i en ny måncykel 8 februari - 9 mars som motiverar oss att rikta blicken till olika grupprocesser och gemensamma projekt i vardagen. Tiden är gynnsam för samarbete och samverkan där vi strävar efter att bygga broar som förenar olika sidor och kvalitéer av en verksamhetsprocess, dialog eller ett projekt. Samtidigt är det en tid som inspirerar oss till självständigt arbete, egna ställningstaganden och tydliga mål. 

Planeten Mars i en dynamisk vinkel till Vattumannens tecken under större delen av den aktuella månperioden påminner oss om värdet av ett vardagsschema som ger oss möjlighet att landa mitt i en pågående rörelse, ström av aktiviteter och kreativa processer.
 
Tidigare frågeställningar som fortfarande söker ett svar kan komma upp till ytan för diskussion och debatt med en förhoppning om nya lösningar och svar. Hur vi väljer att svara eller att lyssna beror givetvis på vår egen resa genom tillvaron och hur mycket frågan berör hjärtat.

Vi motiveras att tala klartext samtidigt som vi är närvarande och lyhörda till det som presenteras framför oss i vardagen. Med fokus på nuet och den nyskapande potential som alltid finns i varje här och nu är rummet öppet för att skapa nytt, medvetet, på egen hand och tillsammans. 

Önskar er en fin måncykel.

2016 © Jeanette Wik


För dig som vill lyssna till månkrönikan med ditt eget stjärntecken i fokus finns möjligheten att beställa och ladda ned den aktuella måncykeln här:  
http://www.jeanettewik.com/butiken/Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Framtidens manus skriver du idag

Från idé till tydlig form - tiden är nu

Pionjäranda och nya mål