Nuets potential

Den andra delen av den aktuella måncykeln har startat 22/2-9/3 och vi befinner oss i en rörlig period med många bollar i luften, projekt på skrivbordet eller i garaget och huset som behöver organiseras och sammanställas. Det kan finnas en känsla av brådska genom vardagens olika aktiviteter - att timmarna på schemat inte räcker till för allt som vi vill göra eller upplever att vi måste göra innan våren står i dörren.

Med den inledande fullmånen i fiskarna &  jungfruns tecken 22-23 februari motiveras vi att distansera, reflektera och skapa urskiljning. Vad är mest väsentligt att svara till i varje given situation? Alla åtaganden och göranden behöver kanske inte färdigställas här och nu. Ha tålamod
med processer som tar sin tid att mogna, sätt sunda gränser för din egen tid och fokusera på de projekt som får dig att glädjas, inspireras och framför allt att må bra.

Under perioden 22/2 - 7/4 motiveras vi att  fundera över vårt arbete och tjänande idag? För vems skull tjänar vi och tjänar vi vår egen inre idé om tillväxt? Beroende på svaret skapar vi de förändringar som speglar hjärtats impuls om rörelse och växande här och nu. Planeten Neptunus på genomresa i sitt eget tecken Fiskarna motiverar oss att skapa nytt, visualisera och våga släppa taget om roller och attityder som tillhör gårdagen för att ge plats till nya kreativa idéer och drömmar att formas - självständigt och tillsammans.

Önskar er en fortsatt fin måncykel!
 Jeanette Wik


Vad händer i  ditt eget stjärntecken under den aktuella måncykeln? Vilka planetinfluenser och aktiva transiter är i fokus?  Nu finns möjligheten att köpa och ladda ned ditt månadshoroskop här: www.jeanettewik.com/butiken/ 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Framtidens manus skriver du idag

Från idé till tydlig form - tiden är nu

Pionjäranda och nya mål